Jumaat, 24 Julai 2020

KEPUTUSAN GIVEAWAY! My Life...Alhamdulillah



Salam semua, moga sihat sejahtera hendaknya...

Seperti yang abam janjikan,  Alhamdulillah, abam nak umumkan 5 orang pemenang untuk giveaway ni
(sebenarnya yang join 7 orang).

Cabutan undi dilakukan oleh 2 orang kuat abam, my Queen & my Prince.

Abam mengucapkan terima kasih kepada peserta dan pemberi sokongan untuk giveaway ni.  Dan sekarang abam akan umumkan....

JENG JENG JENG....


 List pemenang kat bawah ye, yang ada nombor, (yang takde nombor tu abam tetap nak bagi, sebagai tanda penghargaan)



Cabutan

Tempat Per -  1  :   blogger : inlove-wanda.blogspot.com   aka Wanda.

Tempat ke - 2   :  blogger : hadiahbintangjatuh.blogspot.com    aka Nisha

Tempat ke - 3  :  blogger  : weolls.blogspot.com      aka Mazharalti

Tempat ke - 4  :  blogger  :  aimisyahirah.com        aka  Misya

Tempat ke - 5  :  blogger  :  kasihkuamani.blogspot.com   aka  Sha Mohamed


Dan yang turut join tidak terkecuali :

👉  blogger :  salatulzarida.blogspot.com   aka ZaridaIshak

👉  blogger :  jm2u.blogspot.com   aka JMBELOG


Nak hantar hadiah ni,

Puan2 & Tuan sila hantar email kat abam ke sallehudinleh@yahoo.com.my beserta maklumat di bawah (lagi cepat hantar lagi terbaik)

1. Nama

2. Alamat penghantaran ( abam gune pos laju ye, bukan COD 😆)

3. No telefon


Tu saje yang abam rase pos laju mintak.


So thanks semua & enjoy your prize...TERBAIK....

Salam & selamat malam..

15 ulasan:

  1. tahniah semua pemenang.. terlepas nak join :')

    BalasPadam
  2. Wah, alhamdulilah. Terima kasih kerana menganjurkan giveaway ni. Semoga bertambah murah rezeki Abam di masa akan datang. Dan tahniah kepada semua pemenang :"D Done hantar email hehe ^^

    BalasPadam
  3. Alhamdulillah.. Rezeki di pagi hari..
    Tq ye.. Tahniah juga pada peserta lain yang menang.. Semoga Allah mudahkan urusan dan murahkan rezeki Abam.. Aamiin..

    BalasPadam
  4. alhamdulillah dan tahniah semua

    BalasPadam
  5. Alhamdulillah... terima kasih abam dan tahniah juga kepada semua pemenang... ;)

    BalasPadam
  6. Tahniah kepada pemenang yang tersenarai

    BalasPadam
  7. Alhamdulillah. Tahniah kepada semua. Terima kasih juga kepada admin.

    BalasPadam
  8. tahniah kepada semua pemenang..

    BalasPadam
  9. Wahh tahniah kepada pemenang :)

    BalasPadam
  10. tahniah kpd semua pemenang n penganjur. lain kali buat lagi deh?

    BalasPadam
  11. Wah tahniah kepada semua pemenang!!!

    BalasPadam

KEPUTUSAN GIVEAWAY! My Life...Alhamdulillah

Salam semua , moga sihat sejahtera hendaknya... Seperti yang abam janjikan,  Alhamdulillah, abam nak umumkan 5 orang pemenang untuk giveaway...